Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Caroline Adam Caglayan - 16 mars 2009 12:05

Idag var det då en ny vecka igen.

trots att klockan bara är tolv har jag hunnit med ganska mycket.

Vaknade kl 0600 och konstaterade att jag inte hade ro i kroppen för att somna om (Elias har varit vaken halva natten och skrikit vet ej varför han fick lite alvedon och somnade då efter nästan 3 timmar) är orolig att han har ont någonstans min lilla prins ska han aldrig få må bra.

Imorse när han vaknade var han helt kladdig i ögonen och hes i halsen han somande om igen efter knappt en timmes vaken tid och sover fortfarande.

Kollar till honom ofta men han sover så fridfullt så han får sova vidare det sägs ju att vila/sömn ska hjälpa när man är sjuk. (hoppas)

Kl. 0630 gick jag iväg till områdes kontoret för att lämna tillbaka borren i lånat under helgen, det blev jätte fint när rullgardinen kommit upp.

Bulent var hemma med barnen även han mår riktigt taskigt idag samt att han trampade snett igår när han lekte med barnen så han är hemma idag men han ska jobba imorgon om foten mår bättre.

Har även hunnit baka en kaka med barnen nu på morgonen den blev jätte god.

Jag har även tvättat 2 maskiner så nu går det undan snart klar med det.

Snart ska jag starta nästa projekt baka matbröd och böremec som är en turkisk maträtt som består av vanlig deg som man lägger köttfärs fyllning på och gör sen till blomliknande piroger som man sedan steker och äter med yoghurt och tomatsås. MUMS.

Det är så dagen ser ut.

glömde skriva att min bror var på besök igår kväll han stannade på middag och blev ner dreglad av Elias så kul då min bror har lite svårt för dregel.

Usch vad trött jag är på detta väder kan inte solen och värmen komma snart.

Om någon har någon bra huskur eller bara ett tips på hur man blir av med förkylningsvirus som verkar vara besatt av att teorisera oss så hör gärna av er.

Som ni kanske redan har förståt så börjar jag bli galen på förkylningsvirus känns nästan som att den skrattar än i ansiktet och säger jag lämnar er aldrig hahahahah.

Nej nu ska jag börja baka och hoppas på att det går att äta sen.

Hoppas alla får en toppen dag trots det gråa vädret.

kram Carro


Presentation

Omröstning

Brukar ni lämna kommentarer i bloggarna ni läser?
 Aldrig
 Jämt
 Ibland
 Sällan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14 15
16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards